fredag 29 juni 2012

Galna rädisor

Rädisorna har fått fnatt. Bara växer och växer men på alldeles fel håll. Massa blast och inget under jord. Måste varit lite väl mycket kväve i den jorden. Nu har jag fått dra bort nästan alla plantorna eftersom utsikten att de små svagt rosa rötterna skulle bli feta rädisor kändes minimal. Nån sa att om man låter dom gå i blom kan man sedan äta ärtskidorna som blir men jag kände mig lite sur på dem så jag ryckte upp dem istället.



2 kommentarer:

  1. Hej! jag snubblade över din blogg när jag letade efter odlingstunnlar på google. Då jag själv älskar att odla saker och ska försöka bli självförsörjande på grönsaker så tänker jag från och med nu följa din blogg :D Om du har facebook så har jag en sida där som heter "Odla och sånt" Gå med där om du vill. Har själv funderingar på att starta en blogg om odling men har inte kommit så långt utan bloggar lite då och då i min "vanliga" blogg. Tråkigt med dina rädisor. Själv satte jag två sorter som jag tyckte var roliga då dom är svarta och lila ( kommer inte ihåg vad dom heter men om du är intresserad kan jag kolla upp det) men givetvis använde våra katter just den pallkragen till toalett :( Så jag fick så om dom och nu så kommer dom ordentligt :D

    Tack för en superblogg!

    Marina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillar min blogg!Hoppas du inte tappat intresset när jag inte uppdaterat den på ett tag. Hittade dock inte din facebooksida?

      Radera